Пятница, 19.04.2024, 08:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Кожухівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Март » 1 » Семінар вчителів англійської мови
16:36
Семінар вчителів англійської мови
Світлина від Катерини Кабінет Іноземної Мови.

Світлина від Катерини Кабінет Іноземної Мови.

Світлина від Катерини Кабінет Іноземної Мови.

Світлина від Катерини Кабінет Іноземної Мови.

Світлина від Катерини Кабінет Іноземної Мови.

Семінар у Кожухівській школі

Вже традиційними стали зустрічі вчителів англійської мови для обміну досвідом, отримання нової інформації з методики викладання та обговорення спільних проблем та питань. Черговий районний семінар відбувся на базі Кожухівської СЗШ I-III ступенів. 
Гостинно зустріла вчителів району директор школи Вигівська Валентина Ігнатівна, яка з гордістю та радістю розповіла гостям про свою школу. Не залишились осторонь і учні, які підготували чудове привітання – англомовні герої з мультфільмів та казок наголосили на важливості англійської мови у сучасному світі та необхідності її вивчення. 
Після обговорення особливостей проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації та інших новин зі сфери викладання іноземних мов двері свого класу відкрив вчитель англійської мови Стретович Олег Миколайович, який запросив усіх гостей на відкритий урок англійської мови у 9 класі. Урок-змагання мав на меті повторення вивчених лексичних одиниць з теми і вчитель вдало підібрав прийоми для її досягнення. Одним з провідних методів став метод змішаного навчання – на уроці вдало були поєднані традиційне і онлайн навчання. Використовувати лексичні одиниці у діалогічному мовленні учні вчились за допомогою відео-діалогів, а закріплювали вивчені слова на інтерактивній дошці за допомогою додатку Learning Apps. На уроці також були використані елементи матеріалізованого навчання – команди залюбки змагались у завданні, де на певну суму грошей обирали кошик продуктів та планували раціон. Такі завдання є дуже дієвими, адже не лише дають змогу розвивати мовну й мовленнєву компетентності, але й виховують наскрізні навички та уміння та вчать доцільно розподіляти фінанси, відрізняти другорядне від головного та вести здоровий спосіб життя. Цікавими формами роботи також стали складання сенканів та пазлів-трикутників. 
Особистий приклад вчителя, відмінне знання мови та сучасні методи навчання – ось що робить урок дійсно цікавим, дієвим та результативним. Дякуємо Олегу Миколайовичу, Валентині Ігнатівні та всьому колективу школи за успішно проведений семінар.

Автор Катерина Кабінет Іноземної Мови

 

Переглядів: 267 | Додав: kozhyhivka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz